Bütün Twittlerinizi Biranda silmek

Twitter hesabınızdaki bütün tweetlerinizi silmek ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız bu yazımı okumanızda fayda var. Temizleme işlemi için TwitWipe adlı bir twitter uygulama kullanacağız. Yalnız unutmayın; Servis sadece tek yönlü çalışıyor ve işlem tamamlandıktan sonra tweet’lerinizi geri almanız mümkün değil.

Silme işlemine başlayalım:

- İlk önce Twitwipe sitesine giriyoruz.
- ( You need to grant TwitWipe access to your Twitter account. ) bölümüne twitter bilgilerimizi giriyoruz. ( Twitter'a zaten giriş yapmışsanız bu uyarıyı görmeye bilirsiniz. )
- Daha sonra Authorize TwitWipe to use your account yazısının altından giriş yapıyoruz ve programı hesabımızla ilişkilendiriyoruz.
- Bilgilerinizi girdikten sonra sitenin ana sayfasına yönlendirileceksiniz. Start Wiping/Silmeye Başla butonuna tıklayarak işleme başlayabilirsiniz.

Program hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum.

Silme hızı, siteye gönderilen isteklerin çokluğuna, twitter'ın kendi saçma yoğunluğuna ve yine sitenin kendi sisteminin çalışıp çalışmamasına göre işliyor. Siteye girer ve twitter'ınız üzerinden hesabınıza erişim izni verirsiniz. O da " You'll be wiping @twitterhesabınız clean! " diye bir uyarıyla temizlemeye başlar. Eğer o an saydığım kriterlere göre rahat bir anda iseniz çat diye tüm tweet'lerinizi siler. Yok eğer yoğun bir ana geldiyse isteğiniz, bekler de beklersiniz.

Eğer site çalışmıyorsa diğer tweet silme sitelerini deneyebilirsiniz: Deletemytweets.com - Tweeteraser.com.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder