saldırganlar için ekran 3 online Tarih siteleri kabul

Match.com, eHarmony ve kıvılcım ağları ilkeleri sanayi için örnek sağlamak tasarlanmıştır ve cinsel predatör, kimlik hırsızlığı ve finansal dolandırıcılık karşı korumak yardımcı iş bir ortak bildiri imzaladı.
"Tüketiciler Web sitelerinde scammed hedeflenen ya da korkusu olmadan kullanmak gerekir," Başsavcı Kamala d. Harris bir açıklamada.
Diğer şeyler arasında şirketlerin, abonelerin karşı Ulusal seks kayıt defterleri, üye çevrimiçi güvenlik ipuçları ile tedarik ve rapor ihlalleri için hızlı bir yol sağlar Pazartesi verdiler. Bazı şirketler zaten bazı bu yöntemler kullanıyor.
Tarihleme hizmetleri de Başsavcı Ofisi şüpheli suç faaliyet raporlarıyla sağlayacak dedi.
Deyim önkoşulsuzdur basılı taşıyan hiçbir zorlama cezalar, ama genel olarak kendi üyelerinin güvenliği için hesap için tanışma siteleri Lynda Gledhill, Başsavcı Ofisi için bir sözcüsü dedi.
"Onlar bu anlaşma geçerli özel şahıslar tarafından dava edemez. Biz tamamen şirketlerin iyi niyetle uymasını olacak, bekliyoruz"dedi.
Match.com, Dallas, tabanlı bir Web sitesi Estate öncü oldu. YDK/InterActiveCorp tarafından sahip olunan, şimdi 24 ülke ve bölgede 15 dilde çalışır.
Santa Monica tabanlı, eHarmony, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya ve Birleşik Krallık çalışır.
Kıvılcım Networks Inc., Beverly Hills, dayalı bir dizi tanışma siteleri belirli din ve etnik çalışır.
Geçen yıl yaklaşık 40 milyon Amerikalı bir online dating service kullanılan ve Web sitesi üyelikleri, kalma 1 milyar dolardan fazla harcanan göre Başsavcı Ofisi.
Deyimleri, şirketlerinin tüm üyelerin güvenliği öncelikli yaptıkları söyledi ve beyanı diğer şirketler benzer politikaları benimsemeye teşvik edeceğini Ümit.
Açıklamada, 2010 cinsel saldırı she met Match.com bir adam tarafından Los Angeles alan kadın tarafından istendi, Gledhill dedi. Alan Wurtzel önceki inançları cinsel pil için bir dizi vardı.
Savcılar onların ikinci tarihte 2010 yılında, Wurtzel kadının ona ev verdim, onun içini izlemek ve ona saldırdı dedi.
Savunma yönü ilk consensual seks ama Wurtzel geçen yıl hiçbir yarışma için cinsel pil tutma tarafından yalvardı ve bir yıl hapse çarptırıldı savundu. O da bir sex offender kaydetmek için sipariş edilen.
Kadın suçlu seks suçluları ayıklamak için başvuru arka kontrol için Web sitesi gerektiren bir mahkeme kararı arayan Match.com, dava açtı. O takım geçen yıl sonra bu tür filtreleme sağlanan siteyi kanıtı düştü.
© 2012 Associated Press. Tüm hakları saklıdır. Bu malzeme Yayınlandı, yayın, yeniden dağıtılması veya değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder