İphone den Sonra?

Sprint hisseleri % 4.5'den fazla kablosuz taşıyıcı için dosyalama iflas "bir çok yasal risk." olduğunu Sanford Bernstein savundu sonra Pazartesi düştü

Bernstein analisti Craig Moffett iPhone suçladı. Sprint, sıçramak ağ üzerinde telefon almak için geçen yıl Apple ile zengin sözleşme imzaladı. Zaman Apple yeni iPad üzerinde mevcut yüksek hızlı lte Teknoloji inşa cihazı tanıttı, sorun oluşturabilir.
Analistler, Apple'nın sonraki yakışıklı-ecek teklif etmek artık Apple'nın son iPad tablet bilgisayarınız tarafından desteklenen standart için destek bekliyoruz. Yetişmek için at & t ve Verizon kablosuz ağlarını yükseltmek için milyarlarca harcama vardır.

Bernstein'ın Moffett frets borç LAD Sprint yetişmek mümkün olmayacaktır. Sprint sahip 1.8 milyar dolar nedeniyle 2013 sonuna, 2014 yılında 1.4 milyar dolar ve başka bir 2,6 2015 yılında "sıçramak performans önemli ölçüde o zaman, geçerli düzeylerinden geliştirilmiş değil, sermaye değil yapılması için refinancings mevcut" milyar dolar Moffett yazıyor.

"Sprint yeterince özgür ve açık spektrum hangi başlatmak bir rekabet lte ağı ve yok zaten kullanımda spektrum temizlemek için para yok," Moffett savunuyor. "lte ülkenin fiilen standart haline geldiğinde backslide başlamak sıçramak rekabet bekliyoruz."

Analist doğru ise, Sprint ilk firma tarafından iPhone gömülmek olmaz. Apple daha fazla baskı altında mücadele smartphone satıcı Palm tarafından Hewlett-Packard 1.2 milyar dolar için 2010 yılında satın alınmıştır. hp, geçen yıl için smartphone iş kapattı.

Kanada'nın Research In Motion, çok sıkılmış. Apple ve Google'nın Android yazılımını temel alan Akıllı Bina Samsung gibi firmalar arasında sıkışmış gibi keskin, dünya çapında smartphone pazar payına düşmüş. Ve RIM'in senaryo tablet, sinirli bir alternatif olarak, Apple'nın iPad flopped.

Adobe daha iyi olmadı ise — multimedya yazılım geliştirici geçen yıl bir düz hisse senedi fiyatı rağmen karlı kalır — onun Flash multimedya platformu kötü teknoloji künt Apple başkanı Steve Jobs eleştiri tarafından zarar oldu.

Düzeltme: özgün makale yanlış Sprint 1.8 milyar dolar nedeniyle olduğunu belirtti 2012; 2013 bitimine kadar kaynaklanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder