Mitt Romney Google + Hangout tutar, Microsoft Savundu

Cumhuriyetçi başkan adayı Mitt Romney konular geniş bir yelpazede destekçilerisorularını alarak, Salı günü yaptığı ikinci Google + Hangout düzenledi. Sağ kapalı yarasa,Romney o cybersecurity, dijital fikri mülkiyet hırsızlığı ve korsan yazılım nasıl ele alabileceğinizi soruldu.

"Her iki hükümet düzeyinde ve kurumsal düzeyde bilgisayar girmeden hack olduğunuendişe var," Romney dedi. "Fikri mülkiyet ihlalleri bu tür zarar hesaplanamaz vardır."

Romney onlar başka bir yerde daha Çin'de daha entelektüel mülkiyet hırsızlığı görmekolduğunu söyledim, Microsoft yetkilileri ile bir toplantı hakkında konuşmak için gitti. Okorsan yazılım Çin ABD üzerinden iki kat ekonomik avantaj sağlar savundu

"ABD'de insanlar [Microsoft] yazılımı için para ödüyor," Romney dedi. "Çin Halk bu yazılımı satın olmayabilir, bu yüzden Microsoft bunun için para yapmaz ve Çin'de rakipbunu ödemek zorunda değil bir avantaja sahiptir."

Romney o özel üyelik olurdu "Reagan ekonomik ticaret bölgesi" diye adlandırılanoluşturulması önerilmiştir. Romney yapmanın Çin suçladı olarak Üyeliği ", kendi para manipüle" sadece telif tüzük uygun olduğu ülkeleri verilmiş olması ve yoktur.

Bu cevap Asya'ya gitti ve satılıyor Amerikan yazılımın korsan kopyalarını görmüş dedi bir destekçisi, tatmin göründü "pennies."

Aday ayrıca Affordable Sağlık Yasası, gaz fiyatları, iş düzenleme ve hükümet uygunboyutu ile ilgili sorularını yanıtladı. Reuters Sam Youngman göre, Romney Trayvon Martin,genç Afrikalı-Amerikalı çocuk son zamanlarda çekilmiş ve Florida öldürüldü ve Cumhuriyetçi Paul Ryan (R-Wis.) ekonomik planda Pell Grant indirimleri hakkında sorulargörmezden seçti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder